Huis te koop

345000€

4 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11402784
Immoweb code : 11402784

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
77 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers op toplocatie met EPC

Deze prachtige woning bevindt zich in een serene straat, strategisch gelegen nabij de bruisende Brugsepoort. Met een grondoppervlakte van 77m² en een ruime bewoonbare oppervlakte van 140m² biedt deze woning alle comfort voor een gezin.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, die leidt naar de eerste zitruimte. Via de hal komt u in de uitnodigende eetkamer met aangrenzende open keuken. Dankzij de lichtkoepel baadt deze ruimte in natuurlijk licht, waardoor het een warme en uitnodigende sfeer uitstraalt. De keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, gaskookplaat, oven en spoelbak. Grenzend aan de keuken bevindt zich de eerste badkamer, voorzien van een douche, wastafel en toilet. Achter de keuken biedt een gezellige koer U de mogelijkheid om buiten te ontspannen.

Op de eerste verdieping bevindt zich de tweede badkamer, uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel, evenals aansluitingen voor wasmachine en droger. Deze verdieping herbergt ook twee slaapkamers van respectievelijk 6,4m² en 14m², beide met voldoende ruimte en natuurlijke verlichting.

De tweede verdieping biedt nog twee ruime slaapkamers, elk met een oppervlakte van 14,45m² en 14,48m², waardoor er voldoende ruimte is voor elk gezinslid om zich terug te trekken en te ontspannen.

Een extra troef van deze woning is de aanwezigheid van een kelder van 18m², wat zorgt voor extra opslagruimte of een veelzijdige ruimte naar eigen wens.

Met een energieprestatiecertificaat (EPC) va

Neem contact op