Huis te koop

559000€

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11407338
Immoweb code : 11407338

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
132 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklare woning met 4 kamers en parking, toplocatie!

Absolute topwoning te koop in Gent, zeer rustig gelegen in een doodlopende straat met nieuwbouwwoningen maar tegelijk zeer centraal en vlakbij de R4. Zowel de Bourgoyen als de Blaarmeersen/Watersportbaan bevinden zich op 5 minuutjes wandelen. Gent-centrum = amper 10 minuten fietsen. Tal van wandel- en sportmogelijkheden vlakbij. Winkels en openbaar vervoer op wandelafstand.

Deze moderne woonst werd een tiental jaar geleden gebouwd en heeft een grote bewoonbare oppervlakte. Er zijn 4 kamers en 2 badkamers. Indeling gelijkvloers: inkomhal met vestiaire, apart gastentoilet, leefruimte met open geïnstalleerde keuken en zithoek. Eerste verdieping: 3 kamers, 2 badkamers en een dressing. Tevens extra toilet. Een zeer ruime 4e kamer is er op de tweede verdieping. Van hieruit bereik je ook het fraaie dakterras van 14 vierkante meter.

Troeven zijn er in overvloed, niet in het minst de uitzonderlijke locatie, de prima energiescore (E66 / label B) en de CONFORME elektrische installatie (tot 2039). Andere troeven zijn de gezellige tuin in connectie met de leefruimte en de bij de verkoop inbegrepen private autostaanplaats (op een afgesloten parking vlakbij).

Momenteel nog verhuurd tot circa november 2024. Deze topper is de ideale eigendom voor mensen met studerende kinderen, voor wie houdt van wonen op een centrumlocatie of voor pientere investeerders die zich willen verzekeren van een uitstekend huurrendement.

Alvast even binnenkijken? Bekijk hier de virtuele rondleiding:
https://

Neem contact op