Huis te koop

695000€ Oude prijs € 730.000

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11409918
Immoweb code : 11409918

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
217 vierkante meters grond

Omschrijving

Te koop: Moderne halfopen nieuwbouwwoning nabij UZ Gent

Bent u op zoek naar een lichtrijke, moderne woning? Deze halfopen nieuwbouw, gebouwd in 2021 en mede ontworpen door Subtil Interieur, biedt comfortabel en stijlvol wonen.
De woning, voorzien van de nieuwste bouwtechnieken en materialen, garandeert optimaal wooncomfort en energie-efficiëntie.

De woning is ideaal gelegen in Gent. Met de bus of fiets ben je in een oogwenk in het stadscentrum. Met de auto ben je snel op weg door de optimale aansluiting met R4/E40/E17.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichtrijke inkomhal gevolgd door een aangename werkruimte, perfect voor thuiswerken. De moderne open keuken met ruime eetplaats vormt het hart van het huis en is uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur.
Op de eerste verdieping vindt u een gezellige zithoek, een badkamer met douche en twee lichte slaapkamers.
De tweede verdieping herbergt een derde slaapkamer en een master bedroom met aanpalend dakterras. Beide kamers genieten van veel natuurlijk licht. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche en ligbad.

De aangelegde tuin met tuinberging is perfect om te ontspannen of te barbecueën.

Naast de woning is er ook een ondergrondse autostaanplaats met laadpaal, een extra berging en een beveiligde fietsenstalling inbegrepen in de prijs.

Interesse om zelf de charme van deze woning te ervaren? Neem gerust contact op via [email protected] voor een afspraak of meer informatie.

Neem contact op