Huis te koop

1495000€

4 slaapkamers 213 vierkante meters

Immoweb code : 11290318
Immoweb code : 11290318

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
213 vierkante meters bewoonbare ruimte
805 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige gezinswoning in Mariakerke

Welkom bij deze instapklare gezinswoning in Mariakerke. De ligging is ideaal, met uitstekende bereikbaarheid naar omliggende buurten en Gent. Naast de rust die dit huis biedt, is privacy een van de belangrijkste kenmerken, gezien het zich bevindt op de tweede bouwlijn.
De woning beslaat een terrein van 805 m² en onderging in 2023 een complete renovatie met aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen.
De woning bestaat uit een woonhuis (143 m²) en twee aparte studio's (70 m²).

Indeling van het woonhuis: een inkomhal met gastentoilet, een woonkamer voorzien van een surround sound system. De keuken is kwalitatief uitgerust met hoogwaardige toestellen en beschikt over veel ingebouwde kasten. Verder zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer met wastafel en douche. Daarnaast is er een ruimte die dienst kan doen als bureau of dressing.
Dankzij de grote ramen in het huis, voorzien van buitenzonwering en vliegenramen, geniet de woning van veel natuurlijk licht en bieden ze een mooi uitzicht op iedere uithoek van het perceel.
De woning wordt omgeven door een goed onderhouden tuin met aangelegde terrassen en een zwembad. In de tuin zijn verschillende zithoeken waar men op elk moment van de dag van de zon kan genieten. Een groot pluspunt is het wellness gedeelte met sauna, jacuzzi, kleedkamer en buitendouche.

De twee aparte studio's zijn vrijwel identiek en zijn als volgt ingedeeld: een zithoek, een bureau, een slaapkamer en een badkamer met bad, wastafel en toil

Neem contact op