Huis te koop

375000€

4 slaapkamers 149 vierkante meters

Immoweb code : 11325383
Immoweb code : 11325383

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
149 vierkante meters bewoonbare ruimte
150 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met tuin en voortuin in Sint-Amandsberg

Ontdek deze charmante woning in het hart van Sint-Amandsberg, klaar om nieuw leven in te blazen en tal van mogelijkheden te bieden. Met een voortuin en achtertuin inclusief een tuinhuis, is er ruimte voor ontspanning en groen in deze levendige buurt. 

De woning beschikt over 3 slaapkamers en een extra kamer onder het dak, waardoor er voldoende ruimte is voor een gezin of om een thuiskantoor te creëren. Bovendien bevindt de woning zich op slechts 10 minuten van het bruisende stadscentrum van Gent, met het Dampoort station binnen handbereik voor snelle verbindingen. 

Omringd door scholen en op slechts 150 meter van de DELHAIZE-supermarkt, biedt deze locatie het beste van twee werelden:een rustige omgeving met alle nodige voorzieningen
binnen handbereik. 

Indeling:
-GLV: Bij binnenkomst betreedt u een inkomhal (4m²), gevolgd door de ruime woonkamer met aansluitend de keuken (39m²). Verder is er een badkamer (8m²) en een berging voor een wasmachine (8m²) aanwezig en heeft u toegang tot de tuin met tuinhuis (47m²). 
-1steV: Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (16m² en 17m²), waarvan 1 slaapkamer (11m²) bereikbaar is via een andere slaapkamer. 
-2deV: Op de tweede verdieping treft u de zolderkamer (45m²) aan onder het dak. 

Geïnteresseerd in een bezoek aan deze veelbelovende woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 

Neem contact op