Huis te koop

315000€

4 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11325934
Immoweb code : 11325934

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
110 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer goed gelegen gesloten bebouwing (4 slk.) met koer

Deze rijwoning bevindt zich in een rustige straat vlakbij het centrum van Sint-Amandsberg (Gent). De ligging voorziet een vlotte aansluiting naar belangrijke invalswegen en het centrum van Gent. Winkels, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer bevinden zich binnen wandelafstand (Mobi score: 9,3/10).
De woning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 144m² exclusief kelder en zolder en is opgetrokken op een perceel van 110m². De woning werd vernieuwd door de huidige eigenaars in 1988. De indeling van de woning ziet er als volgt uit: ruime inkomhal die toegang geeft tot de gezellige leefruimte met aansluitend een lichtrijke geïnstalleerde keuken (frigo, gas kookvuur, dampkap, vaatwasmachine, oven en dubbele spoelbak). De keuken geeft toegang tot een berging, apart toilet en de aangename stadskoer van 18m². Ook de badkamer met zitbad met douche functionaliteiten en enkele lavabo bevindt zich op het gelijkvloers. De woning beschikt over een kelder van ca. 10m². Op de eerste verdieping is er een nachthal en twee slaapkamers (16m² / 12m²). Op het tweede verdiep is er eveneens een nachthal met nog twee slaapkamers (16m² / 8m²) waarvan één toegang geeft tot de zolder. Diverse mogelijkheden met de zolder. CV op gas. Elektrische installatie: niet conform - Renovatieplicht: van toepassing.
Hebt u interesse in deze woning in Sint-Amandsberg? Contacteer Mathias van Pattymo via 0472 60 91 51 of [email protected] voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Neem contact op