Huis te koop

489000€

4 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11171253
Immoweb code : 11171253

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
110 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerd huis met A-label EPC

Welkom in de Moriaanstraat 144, ver genoeg van de drukte, maar toch op een boogscheut van Gent-centrum. De verschillende openbare vervoersmogelijkheden, invalswegen en vele ontspanning- of cultuurgelegenheden geven dit huis een mobi-score om U tegen te zeggen: 9,2!

De woning is volledig tot op de ruwe baksteen gestript en heropgebouwd. Zo werden de elektriciteit, water- en afvoerleidingen en de septische put vernieuwd. Alle kamers zijn voorzien van internetaansluitingen én ruim voldoende stopcontacten. Daarbovenop werden buiten- en binnenmuren geïsoleerd en is er een ventilatiesysteem C. De daken werden gerenoveerd, extra geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Het resultaat is een EPC A-label!

Verder is de woning volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen zodat je in een vingerknip kan verhuizen.

Een korte trip door de woning: je komt binnen in de inkomhal. Hier kan je naar de badkamer met regendouche en dubbele lavabo, het gastentoilet, naar boven via de prachtige houten trap of naar de lichtrijke leefruimte via de steellook deur. De directe verbinding met de ruime stadstuin zorgt voor een aangenaam uitzicht. Daarnaast is er een hyperuitgeruste keuken met combioven, vaatwas, inductiekookplaat en meer. Naast de keuken heb je een bergruimte waar plaats is voor een extra koelkast, droogkast en wasmachine.

Op het eerste verdiep vind je twee ruime slaapkamers en toilet. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers, waarvan één met mezzanine.

Tel: 0489 91 77 14

Neem contact op