Huis te koop

270000€

102 vierkante meters

Immoweb code : 11293396
Immoweb code : 11293396

Overzicht

102 vierkante meters bewoonbare ruimte
62 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante stadswoning met veel potentieel!

Deze woning in Gent biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een project met veel potentieel. Hoewel de woning enige renovatie behoeft, biedt het een uitstekende gelegenheid om een persoonlijk stempel te drukken en een droomhuis te creëren.

Bij binnenkomst betreed je de inkomhal die leidt naar een leefruimte, gevolgd door een keuken, een badkamer en een buitenruimte op het gelijkvloers. De ruimte biedt volop mogelijkheden voor een eigentijdse herinrichting naar eigen smaak en behoefte.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, ideaal voor comfortabel wonen. Een vaste trap leidt naar de zolder, waar zich nog twee extra kamers bevinden.

De woning is gunstig gelegen nabij het bruisende centrum van Gent, waardoor alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer, binnen handbereik zijn. Bovendien biedt de nabijheid van groene ruimtes en recreatiemogelijkheden een perfecte balans tussen stadse gemakken en rustig wonen.

Kortom, deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar een renovatieproject met eindeloze mogelijkheden, op een toplocatie in Gent. Mis deze kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging, bel Tahir op het nummer 0488/10.98.67

Neem contact op