Huis te koop

364000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11296644
Immoweb code : 11296644

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde rijwoning in Ledeberg

Deze stadswoning in Ledeberg, de bruisende buitenwijk van Gent, is gerenoveerd in 2021. Met een uitstekende energetische waarde (EPC B) en een moderne, stijlvolle uitstraling, biedt deze woning alles wat je zoekt.

Gelijkvloers:
Je komt binnen in een aparte inkom met plek voor de fiets. De benedenruimte heeft een knap ontworpen bureau dat praktisch aansluit op de keuken met kwalitatieve apparaten. Het bureau kan eventueel omgevormd worden tot woonkamer. De grote ramen laten je genieten van veel buitenlicht en bieden ook toegang tot een ruime koer voor relaxte avondjes.

Op de eerste verdieping vind je een ruime badkamer met inloop regendouche en alleenstaand badkamermeubel. Een ingemaakte kast geeft je voldoende ruimte voor wasmachine en droogkast. Verder is er een apart toilet, tevens met ingemaakte kast, en een eerste slaapkamer met een groot raam dat momenteel ingericht is als woonkamer.

De tweede verdieping: 2 slaapkamers en ook toegang tot een ruime zolder waar je met gemak al je spullen kwijt kunt.

Ligging
Op een boogscheut van zowel het centrum als de Gentbrugse meersen. Een perfecte balans tussen stadse levendigheid en een rustige groene omgeving! Met verschillende supermarkten om de hoek hoef je nooit ver. Zowel openbaar vervoer als de autostrades zijn slechts op enkele minuten verwijderd.

De instelprijs begint vanaf 364.000 euro. Contacteer ons nu via [email protected]. Geen makelaars.

Neem contact op