Huis te koop

359000€

108 vierkante meters

Immoweb code : 11306706
Immoweb code : 11306706

Overzicht

108 vierkante meters bewoonbare ruimte
64 vierkante meters grond

Omschrijving

Comfortabele, pas gerenoveerde woning op topligging!

Prachtige energiezuinige woning, gelegen op de grens tussen Gent en het hippe en opkomende Ledeberg,. Deze mooi gerenoveerde woonst wacht op nieuwe eigenaars die op zoek zijn naar comfort en modern wonen. De recent verbouwde woning (2024), gelegen in een rustige straat op fietsafstand van centrum Gent, valt onmiddellijk op door de eigentijdse gevel en het doordachte ontwerp.
In de lichtrijke leefruimte kunt u nog volledig naar eigen smaak een open keuken installeren . Met drie volwaardige slaapkamers, een ingerichte badkamer en een mooi west-gerichte stadstuin met terras biedt deze woning zijn nieuwe bewoners alles om comfortabel te wonen.
De zes zonnepanelen, de kwalitatieve materialen en de gebruikte isolatie in muren en dak zorgen voor een gunstige EPC score van 110 Kwh/m2. De ligging is echt fantastisch: nabij alle openbaar vervoer, vlak bij de op- en afritten van de autostrades en belangrijke toegangswegen en met werkelijk alle mogelijke winkels (Delhaize, Colruyt, Kruidvat, diverse bakkers en slagers) en ontspanningsmogelijkheden (Keizerspark, Park De Vijvers, Gentbrugse Meersen, Basic Fit,...) op wandelafstand.
Aarzel niet en neem snel contact op met Jan om een afspraak te maken en deze geweldige woning zelf te ontdekken. U zult zich ongetwijfeld meteen thuis voelen!

VOOR BEZOEKEN BEL JAN: 0493/764.300

Neem contact op