Huis te koop

449000€

5 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11321662
Immoweb code : 11321662

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
207 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Gezinswoning, rustig gelegen te Ledeberg, 5 slpks en tuin!

Prachtige woning te koop in het hart van Ledeberg! Deze woning geniet een uitstekende ligging ten opzichte van de invalswegen, waardoor u vlot de stad in en uit kunt. Gelegen nabij het bruisende centrum van Ledeberg, profiteert u van alle nodige voorzieningen op wandelafstand.

Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid tot parkeren in de straat . Dit biedt niet alleen gemak voor u en uw bezoekers, maar zorgt ook voor een rustige en veilige omgeving. Ideaal voor gezinnen is de kindvriendelijke buurt, waar kinderen zich veilig kunnen uitleven.

De woning zelf is ruim en beschikt over maar liefst 5 slaapkamers , waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin en eventuele gasten. De Zuid-West gelegen tuin is een oase van rust waar u kunt genieten van het buitenleven. 

Wat deze woning helemaal afmaakt, is dat ze instapklaar is. U hoeft enkel uw persoonlijke touch toe te voegen om er uw thuis van te maken. Kortom, een unieke kans om te wonen in een ruime gezinswoning op een ideale locatie! 

ERA Thuis, zorgt voor je huis!

Neem contact op