Huis te koop

249000€

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11339034
Immoweb code : 11339034

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
100 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen woning met veel potentieel in het bruisende L

Zin om uw handen uit de mouwen te steken en op zoek naar een woning met potentieel op een goede locatie? Wie weet, wordt dit dan uw droomwoning!

We bevinden ons in het opkomende en hippe Ledeberg, een centrale locatie vlakbij verschillende faciliteiten en invalswegen. Denk maar aan supermarkten, fitness, dokter, E17, R4, R40 ... Bovendien biedt de nabijheid van groene ruimtes en recreatiemogelijkheden een perfecte balans tussen stadse gemakken en rustig wonen.
Vinkt dit de verwachtingen reeds af? Lees dan zeker verder, want dan komt u meer te weten over de praktische indeling.

We komen deze leuke rijwoning binnen in een aparte inkomhal die toegang verleent naar de ruime leefruimte, een ruimte waar u kan genieten van zeer veel natuurlijke lichtinval. Verder hebben we de grote keuken die toegang verleent naar de badkamer, uitgerust met douche, wastafel en toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers en de overloop met vaste trap naar de tweede verdieping. Een zolderverdieping met nog zeer veen potentieel.

Nog meer afgevinkt van uw zoekcriteria? Ideaal en het wordt nog beter! Deze woonst beschikt ook nog over een zeer leuke en vooral zonnige buitenruimte met extra berging!

Krijgt u reeds zin om aan de slag te gaan en er uw droomwoning van te maken?! Kom gerust eens kijken en dan ontdekken we samen de mogelijkheden en het potentieel!
Voor een bezoek of meer informatie kan u steeds terecht bij elise Vandewattyne via het gsm-nummer 0479/18 89 68. Tot

Neem contact op