Huis te koop

275000€

4 slaapkamers 356 vierkante meters

Immoweb code : 10986528
Immoweb code : 10986528

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
356 vierkante meters bewoonbare ruimte
356 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met 4 slaapkamers

Ruime woning met 4 slaapkamers, garage en uitgestrekte tuin

Deze woning met veel potentieel biedt een ruime opzet met vier slaapkamers en een indeling die verschillende mogelijkheden biedt voor renovatie.

Benedenverdieping:

Bij het betreden van de woning kom je in de leefruimte die enige opfrissing vereist, maar veel ruimte biedt voor creatieve aanpassingen. Achter de leefruimte bevinden zich de keuken en badkamer, die mogelijkheden bieden voor modernisering en aanpassingen aan hedendaagse standaarden.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers die een comfortabele en rustige ruimte kunnen bieden voor rust en ontspanning.

Zolderverdieping:

De zolderverdieping herbergt nog twee slaapkamers, waardoor deze ruimte flexibel is en kan worden aangepast aan diverse behoeften, zoals extra slaapruimte, kantoor of hobbyruimte.
Exterieur:
Achter de woning bevindt zich een garage die praktische opbergruimte biedt voor tuingereedschap. Naast de garage wandel je naar een lang uitgestrekte tuin, die ruimte biedt voor tuinieren, ontspanning en diverse buitenactiviteiten.

Deze woning, hoewel op te frissen, heeft veel mogelijkheden en ruimte voor creatieve renovatie. De aanwezigheid van vier slaapkamers, een garage en een ruime tuin biedt een uitstekende basis voor wie op zoek is naar een project om een huis om te vormen tot een persoonlijke en comfortabele leefruimte.

Neem contact op