Huis te koop

350000€

3 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11235740
Immoweb code : 11235740

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
53 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning in rustige woonwijk

Deze in 2018 gerenoveerde woning is gelegen in het Vijverhof te Gentbrugge. Een ligging die de ideale mix biedt voor zij die op een rustige locatie wensen te wonen, doch op slechts 10 min. van Gent-centrum en vlakbij verschillende invalswegen en openbaar vervoer.

Deze woonst biedt op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet en een zeer lichtrijke leef- en eetruimte die voorzien is van ingemaakte kasten. Via het schuifraam heeft u toegang tot het westgeorïenteerd, knusse terras. De open, moderne keuken met hedendaagse tegelvloer is voorzien van alle nodige toestellen.

Via de vaste trap heeft men toegang tot het eerste verdiep. Hier bevindt zich de ruime badkamer die beschikt over een ligbad, douche, lavabo en toilet. Verder biedt dit verdiep de master bedroom die tevens voorzien is van ingemaakte kasten. Aansluitend is er een handige bergruimte met aansluiting voor wasmachine. Op het tweede verdiep zijn er nog twee bijkomende slaapkamers die naar eigen wens kunnen worden ingericht.

Bent u op zoek naar een hedendaags ingerichte en energiezuinige woning? Dan is deze gezellige woonst zeker een bezoekje waard!

Renovatieplicht: nee

Neem contact op