Huis te koop

2350000€

5 slaapkamers 669 vierkante meters

Immoweb code : 11049786
Immoweb code : 11049786

Overzicht

5 slaapkamers
4 badkamers
669 vierkante meters bewoonbare ruimte
2104 vierkante meters grond

Omschrijving

Magnifieke kasteelvilla

Prachtige, gerenoveerde kasteelvilla gelegen in een groene omgeving op wandelafstand van de schilderachtige Dender en het charmante centrum van Geraardsbergen. De villa is gelegen op een ruim perceel van 2.104 m² en onderging een grondige transformatie tussen 2017 en 2020. Kosten noch moeite werden hierbij gespaard en enkel de meest bekwame vakmensen werden ingezet om dit uniek stukje erfgoed nieuw leven in te blazen.

Of u op zoek bent naar een exclusieve familiewoning, een prestigieus kantoor, groepspraktijk of een investeringsproject, deze eigendom is werkelijk een juweel dat wacht om ontdekt te worden.

De woning heeft een vloeroppervlakte van 669 m² en is als volgt ingedeeld:

0: majestueuze inkomhal met trap naar de eerste verdieping, ontvangstruimte, lichtrijk kantoor, ruime keuken die voorzien is van alle nodige toestellen, eet- en woonkamer.

+1: lichtrijke bureau of leefruimte (alle voorzieningen aanwezig om keuken te installeren), 3 slaapkamers voorzien van inmaakkasten, apart toilet, badkamer voorzien van toilet, ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, tweede badkamer (douche en lavabo).

+2: zalige leefruimte met open keuken en aansluiting met het zonneterras, 2 slaapkamers (waarvan 1 doorgang geeft naar de torenkamer die bijvoorbeeld dienst kan doen als bureau of dressing), badkamer (inloopdouche, ligbad en lavabo), wasplaats, berging.

-1: perfect droge kelderverdieping, opgedeeld in verschillende ruimtes incl. wijnkelder.

Daarnaast beschikt de eigendom ov

Neem contact op