Huis te koop

395000€ Oude prijs € 410.000

3 slaapkamers

Immoweb code : 11291306
Immoweb code : 11291306

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
700 vierkante meters grond

Omschrijving

Half open bebouwing

De woning beschikt over een zeer grote garage met sectionale poort die voldoende ruimte biedt voor het parkeren van meerdere voertuigen of kan dienen als werkruimte of opslagruimte voor hobby's en gereedschap.
Veiligheid en privacy: alle vensters zijn voorzien van rolluiken, waardoor u niet alleen controle heeft over de hoeveelheid licht die binnenkomt, maar ook over uw privacy en veiligheid.

Comfortabel terras: geniet van ontspannende momenten op het ruime terras, compleet met een groot zonwerend luifel dat elektrisch bedienbaar is. Of het nu gaat om gezellige barbecues, buiten dineren of gewoon ontspannen in de zon, dit terras biedt de perfecte setting.

Prachtig onderhouden tuin: de woning wordt omringd door een goed onderhouden tuin, perfect voor liefhebbers van groen en buitenleven. Geniet van weelderige bloemen, struiken, terwijl u geniet van de rust en sereniteit van het platteland.

Moderne voorzieningen: deze woning is uitgerust met een nieuwe ontkalker en drukregelaar, wat zorgt voor een optimaal comfort en efficiëntie in het dagelijks gebruik van water.

Uitstekende ligging: gelegen tussen twee treinstations, biedt deze woning een gemakkelijke tot het openbaar vervoer voor pendelaars of reizigers. Daarnaast bevindt zich een bushalte op slechts 10 meter afstand, waardoor u nog meer flexibiliteit heeft in uw vervoersopties.

Grote oprit: een ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.

Neem contact op