Huis te koop

265000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11396265
Immoweb code : 11396265

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
480 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers en grote tuin

Ontdek deze prachtige open bebouwing in het hart van Geraardsbergen, op een steenworp afstand van het bruisende centrum. De woning omvat een inkomhal, leefruimte + eetplaats. Moderne keuken + leeshoek. Een badkamer voorzien van alle comfort + apart toilet. Op de 1e verdieping 2 ruime slaapkamers & een 3de slaapkamer op de zolderverdieping.
Verder heeft de woonst een ruime garage en een gezellige goed onderhouden tuin met een groot terras+ tuinhuis met aanpalend een overdekt terras.Tuin is volledig Zuid-gericht. Kortom deze woning heeft alles in huis! Geniet van de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en scholen waardoor deze woning de uitstekende Mobiscore heeft van 8.7/10. Het huis is op een boogscheut verwijderd van de beroemde Muur van Geraardsbergen en het aangename Abdijpark. Mis deze kans niet om je droomwoning te vinden!

Heeft u interesse in deze woning? Aarzel dan niet om met Roxanne contact op te nemen: 0496 85 09 62 OF [email protected]

Op deze woning is de renovatieverplichting van toepassing waardoor de mogelijkheid bestaat om slechts 1% ( ipv 3%) registratiebelasting te betalen. Dit bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER). Contacteer ons voor bijkomende info hieromtrent. Binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen onder voorwaarden.

Neem contact op