Huis te koop

498000€

3 slaapkamers 453 vierkante meters

Immoweb code : 11405087
Immoweb code : 11405087

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
453 vierkante meters bewoonbare ruimte
2220 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met veel toepassingen

uitzonderlijke ligging centraal in het dorp van Zandbergen (Ninove -Geraardsbergen) en toch indrukwekkend stil. Zoek je een woning met een eigen identiteit?
Hier kan je uw verbeelding werkelijkheid laten worden. Stap binnen in een recente pastorijwoning met onbeperkte mogelijkheden mits aanpassing aan uw wensen. Indeling : van ruime inkom naar de grote leefruimte met enorm veel lichtinval, aansluitend de keuken. Links van de hall twee grote kamers waarvan één met rondom ingemaakte kasten. Praktijkruimte, hobbykamer, tweede living, kantoor, workshop, slaapkamer aan U de keuze.
Verdieping 3 kamers (2 met lavabo ) met ingebouwde kasten ,vintage badkamer en mogelijk doucheruimte aansluitend te maken. Op dit verdiep een extra ruimte te verbouwen tot polyvalente ruimte. Toegang tot de zolder met mezzanine. Kelder met extra opslagplaats. Aan elke gevel kan je nog terrassen aanleggen - bijbouwen aan de garage. Parkeerplaats in overvloed toegankelijk via de aangelegde weg in klinkers.
Voor de natuurliefhebbers en buitenactiviteit : Het recreatiedomein de Gavers en het Raspaillebos liggen in de omgeving. Het treinstation ,scholen ,bakker en slager op wandelafstand. Deze solide constructie is uw investering waard .Denk maar aan een B&B ,een medisch beroep, een vrij beroep, een zelfstandige en/of een prive villa op een mooie locatie.
afspraak op kijkdag op zaterdag 8 juni tel 0499 211130 Mevr Lelie
[email protected]

Neem contact op