Huis te koop

229000€

3 slaapkamers 104 vierkante meters

Immoweb code : 11210132
Immoweb code : 11210132

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
104 vierkante meters bewoonbare ruimte
103 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met 3 slpk in Jeuk

+ Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar deze woning doorklikt, vindt u een volledige 360° impressie! +

Deze gezinswoning vinden we terug in Jeuk, een deelgemeente van Gingelom.
Op 600m van de woning vinden we een kleuter- en basisschool. De grens met Wallonië is maar op een boogscheut verwijderd. Zowel het centrum van Gingelom als Sint-Truiden zijn vlot bereikbaar. De oprit van de E40 is gelegen op amper 10min rijden.

De woning beschikt over PVC-ramen met dubbele beglazing en wordt verwarmd door een gasketel. Ook de elektriciteit werd al reeds conform gekeurd.

We betreden de woning via de inkomhal die ons toegang verschaft tot de woonkamer of de eetkamer. Via de tussenhal met wasplaats bereiken we de keuken, die is voorzien van een koelkast, diepvries, oven, kookplaat en spoelbak. De keuken is groot genoeg om ook nog een keukentafel in te voorzien. Via de keuken is er toegang tot de ruime koer (22m²). Tot slot herbergt het gelijkvloers ook nog een apart toilet.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op de 3 slaapkamers en de badkamer Deze werd voorzien van een douche, een meubel met lavabo en een handdoekkast.

Het huis is gedeeltelijk onderkelderd, hetgeen zorgt voor extra opbergruimte.
De koer is westelijk georiënteerd waardoor u na een werkdag kan genieten van de heerlijke avondzon.

Neem contact op