Huis te koop

225000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11238089
Immoweb code : 11238089

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
960 vierkante meters grond

Omschrijving

TE RENOVEREN GEZINSWONING IN HET LANDELIJKE GINGELOM

In het landelijke Jeuk houden we halt bij deze woning gelegen te Albert Moyaertsstraat ter hoogte van nummer 72. We bevinden ons hier op een rustige locatie. Toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar wat maakt dat dit de ultieme gezinswoning bij uitstek is.

Deze woning werd opgetrokken begin 20ste eeuw en is gelegen op een mooi perceel van 9A60CA.

Gezien de leeftijd en de toestand van het pand dient men rekening te houden met een totaal renovatie waardoor dit het pand bij uitstek is voor de doe-het-zelvers onder ons. Hierdoor heeft de koper carte blanche om het volledig naar zijnsmaak in te richten en af te werken. Mits de nodige creativiteit en handigheid kan deze woonst probleemloos omgevormd worden tot een echte thuis.

Voor wie graag de frisse buitenlucht opzoekt kan je terecht in de volledig omheinde tuin. Hier kan je tijdens de zomermaanden heerlijk genieten van een gezellige barbecue met vrienden of familie!

Bijkomend pluspunt aan de woning is dat er twee aparte voordeuren zijn waardoor de polyvalente ruimte gemakkelijk kan worden ingekleed als bureel of praktijkruimte.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor dit project? Contacteer ons snel op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

Neem contact op