Huis te koop

189000€

2 slaapkamers 159 vierkante meters

Immoweb code : 11406786
Immoweb code : 11406786

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
159 vierkante meters bewoonbare ruimte
960 vierkante meters grond

Omschrijving

DEELS GERENOVEERDE WONING LANDELIJK GELEGEN OP 9A60CA MET...

***ONDER COMPROMIS***In het landelijke Jeuk vinden we deze woning terug gelegen te Albert Moyaertsstraat ter hoogte van nummer 72. We bevinden ons hier op een rustige locatie met een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar.

Deze woning dateert uit begin 20Ste eeuw en werd inmiddels deels gerenoveerd en is gelegen op een perceel van 9A60CA.
De ramen met hoogrendementsbeglazing van deze woning werden sinds 2014 vervangen, alsook het dak, HR-ketel Cube One (2013) en laminaatvloer.
 
Het gelijkvloers is ingericht met een ruime woonkamer met eetkamer, een uitgeruste keuken met aansluitend de tuin. Verder vinden we er een inkomhal, ruime berging, apart toilet, badkamer en een polyvalente ruimte met mezzanine. In de polyvalente ruimte (44m2) bestaat de mogelijkheid tot het inrichten/ verder afwerken naar keuze. Aangezien er een aparte buitentoegang is tot deze ruimte, is dit ideaal voor een bijberoeper.

Op het eerste verdiep vinden we een ruime nachthal met 2 ruime slaapkamers met laminaat afgewerkt. (3 slaapkamers zijn perfect mogelijk)

Tot slot kan de kelder onder de woning eventueel gebruikt worden als extra opbergruimte.

Bent u op zoek naar een renovatiewoning met veel potentieel? Contacteer ons snel voor een aangename rondleiding op het nummer 011/70.70.19 of via [email protected]

Renovatieplicht: nee

Neem contact op