Huis te koop

450000€

3 slaapkamers 242 vierkante meters

Immoweb code : 11114698
Immoweb code : 11114698

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
242 vierkante meters bewoonbare ruimte
236 vierkante meters grond

Omschrijving

UNIEKE ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING MET 2 PARKEERPLAATSEN IN

In het landelijke Mielen-boven-Aalst, vinden we langs de Smidstraat ter hoogte van nummer 8 deze prachtige energiezuinig gezinswoning terug.
We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en St-Truiden vlot bereikbaar wat maakt dat dit de ultieme gezinswoning bij uitstek is.
Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn hier op een oogwenk vandaan. Gingelom kenmerkt zich eveneens door de talrijke fiets-en wandelroutes.

Deze unieke woning werd volledig gerenoveerd met oog voor energiezuinigheid en voldoet dan ook aan alle hedendaagse normen. De frisse gevel maakt direct nieuwsgierig naar wat erachter schuilgaat en eens binnen, vallen we van de ene aangename verrassing in de andere. We beschikken hier over een bewoonbare oppervlakte van om en bij de 242m² en de praktische indeling maakt dat iedere vierkante meter optimaal benut werd. Bovendien kozen de eigenaars voor kwaliteitsvolle materialen met oog op het creëren van een energiezuinig geheel.
De geïsoleerde vloerplaat, het centraal verwarmingssysteem, de nodige isolatie,... Dit resulteert in een EPC-waarde van 86Kwh/(m²jaar).
De woning is bovendien tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van dergelijke materialen!

We betreden de woning via inkomhal welke ons brengt naar het leefgedeelte en waar we ook reeds een gastentoilet en een prak

Neem contact op