Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 11327580
Immoweb code : 11327580

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
572 vierkante meters grond

Omschrijving

EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 27/04 !! -- Welkom thuis in de T…

Welkom thuis in de Tulpenlaan 9, Gistel - Een oase van rust, comfort en moderniteit!

PLAN UW AFSPRAAK IN VOOR DE EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 27/04 !!

Deze recent gerenoveerde bungalow, gelegen op een gunstige locatie in Gistel, is de belichaming van eigentijds wonen met een vleugje sereniteit. Genesteld in de Tulpenlaan 9, biedt deze woning niet alleen een vlotte verbinding naar het stadscentrum en de autostrade, maar ook de rust van een doodlopende straat.

In 2019 onderging deze woning een volledige transformatie, waarbij geen enkel detail over het hoofd werd gezien. De nieuwe dubbele beglazing laat overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor elke ruimte een uitnodigend gevoel krijgt. De veranda voegt een extra dimensie toe aan het leefgedeelte, waardoor je het hele jaar door van de tuin kunt genieten.

De goed geïnstalleerde keuken is niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch en functioneel. De badkamer straalt stijl uit en biedt een oase van ontspanning. Met drie volwaardige slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin.

Het perceel van bijna 600 m² is een groen paradijs en biedt privacy en ruimte voor ontspanning. De ruime garage met oprit voor 4 auto's voegt extra gemak toe aan deze woning.

Het dak, in uitstekende staat, is voorzien van zonnepanelen, wat niet alleen bijdraagt aan duurzaamheid maar ook aan een energiezuinige levensstijl. Deze woning is werkelijk uiterst instapklaar, waardoor je zonder zorgen je nieuwe thuis betreedt.

Mi…

Neem contact op