Huis te koop

195000€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11369438
Immoweb code : 11369438

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
321 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante renovatie-woning op Loopafstand van het centrum

Op zoek naar een renovatiepand op toploctie in Gistel? Zo Gevonden.

Kenmerken:


3 Slaapkamers: Ruimte voor iedereen! Met drie slaapkamers biedt deze woning voldoende plek voor het hele gezin of de ideale ruimte voor een thuiskantoor, hobbyruimte of gastenverblijf.
Zolder met Vaste Trap:  De vaste trap naar de zolder biedt de mogelijkheid tot een extra slaapkamer, een knusse leeskamer, of zelfs een speelruimte voor de kinderen. De keuze is aan jou!
Ruim Perceel: Geniet van de vrijheid van een royaal perceel van 321m², waar mogelijkheden voor tuinieren, buitenentertainment en ontspanning zijn. Laat je groene vingers de vrije loop en creëer jouw eigen oase van rust.Bewoonbare Oppervlakte van 149m²: Een ruim canvas wacht op jouw creatieve visie. Met 149m² aan bewoonbare oppervlakte is er ruimte voor het realiseren van al jouw woonwensen en -dromen.


Locatie: Deze woning biedt niet alleen een fantastische renovatiemogelijkheid, maar profiteert ook van een uitstekende ligging op wandelafstand van het bruisende centrum van Gistel. Geniet van het gemak van lokale voorzieningen, winkels, restaurants en scholen binnen handbereik, terwijl je toch omringd wordt door rust en groen.

Sinds 1 januari 2023 geldt de renovatieverplichting voor residentiële gebouwen. Bent u sindsdien de  nieuwe eigenaar van een woning of appartement met label E of F , dan moet u het verplicht renoveren naar label D of bete

Neem contact op