Huis te koop

1475000€

4 slaapkamers 449 vierkante meters

Immoweb code : 11174467
Immoweb code : 11174467

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
449 vierkante meters bewoonbare ruimte
1833 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne nieuwbouwvilla

Hypermoderne nieuwbouwvilla met prachtige verzichten, centraal gelegen in Gits. Deze energieneutrale villa beschikt over een E-PEIL van -9 en is uitgerust met de nieuwste technologieën. Grote raampartijen staan garant voor een sublieme lichtinval.

Via de hoofdingang is het mogelijk om rechtstreeks naar de benedenverdieping te gaan of de woning binnen te komen via de leefruimte. De benedenverdieping is een ideale opportuniteit voor wie wonen graag wil combineren met werken. Natuurlijk daglicht en de 18 meter lange inkomhal met inbouwkasten zorgen voor een ideale werkomgeving. Verder vinden we hier nog een wasplaats en een extra kamer.
Op het gelijkvloers vinden we naast de keuken, voorzien van alle nieuwste toestellen, ook de open leefruimte met eetplaats. Elke ruimte staat in contact met de tuin en het zwembad via de grote schuiframen van Reynaers HiFinity, elektrisch bediend.
Wanneer u zich op de eerste verdieping begeeft, komt u in het slaapgedeelte. Deze is voorzien van drie ruime slaapkamers, waarvan twee met badkamer en dressing.

Ook in de groene tuin met zwembad en poolhouse is het zalig vertoeven. De poolhouse is voorzien van een toilet, douche en aansluiting tot het installeren van een sauna/ kleine keuken.
De buitenomgeving is verder nog voorzien van automatische buitenverlichting, omheining en een elektrische laadpaal.

Kortom een echte parel op een centrale locatie!

Extra troeven:
- overal vloerverwarming en -koeling via geothermie
- domotica: Niko hom

Neem contact op