Huis te koop

590000€

3 slaapkamers 350 vierkante meters

Immoweb code : 11313557
Immoweb code : 11313557

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
350 vierkante meters bewoonbare ruimte
3275 vierkante meters grond

Omschrijving

Idyllische Parels in het toekomstige Pajottegem

Hier is een kans die je niet mag missen - een leven temidden van rust, omgeven door een boomgaard van kersen, peren, pruimen, noten, .. en met een adembenemend panoramisch uitzicht over het omringende landschap. Welkom In Oetingen met zijn weelderige weilanden en een karaktervolle hoeve en schuur, waar uw landelijke droom werkelijkheid kan worden.
Deze hoeve en schuur zijn in 2005 grondig gerenoveerd geweest.

Wat maakt deze plek zo bijzonder?

Locatie - Gelegen in een landschappelijk waardevol agrarisch gebied, biedt deze hoeve met zijn schuur een ongerept stukje natuurlijk schoon.
Omvang - Met een groot perceel van 3275 vierkante meter hebt u alle ruimte voor het houden van kleine dieren of het cultiveren van uw eigen stukje land. U heeft de mogelijkheid om volledig zelfvoorzienend te leven.
Privacy - Hier kunt u genieten van absolute afzondering, zonder nieuwsgierige blikken die uw rust verstoren. U bent één met de natuur in uw eigen stukje paradijs.
Sauna met buitendouche en vijver.

Extra mogelijkheden - U kan uw droomhuis realiseren in combinatie met een zelfstandige praktijk, gastenverblijf (wat er op dit moment al reeds is) co-housing of nog veel meer.
In het tussenseizoen wordt het huis enkel met de tegelkachel verwarmd en met hout uit eigen tuin.
Ook de schuur is volledig voorzien van centrale verwarming maar ook daar doet de kachel zijn grootste werk.

Neem contact op