Huis te koop

725000€

6 slaapkamers 450 vierkante meters

Immoweb code : 11248025
Immoweb code : 11248025

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
450 vierkante meters bewoonbare ruimte
2334 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Huis bestaande uit 2 woningen, volledig gerenoveerd

In het charmante dorpje Rettigny ligt dit prachtige, volledig gerestaureerde pand, bestaande uit twee woningen op 23 are 34 grond. 
Je zult dol zijn op de traditionele architectuur met zijn stenen muren, parketvloeren en balken, evenals het ononderbroken uitzicht over het omliggende platteland. 
Het bestaat uit 
1.    Begane grond: hal, bijkeuken, apart toilet, studeerkamer met houtkachel, woonkamer met houtkachel, volledig ingerichte keuken, garage, muziekkamer.
1e verdieping: nachthal, 3 slaapkamers en een doucheruimte met wc en urinoir.
2e verdieping: studeerkamer/kleedkamer en slaapkamer
2.    Begane grond: hal, bijkeuken, doucheruimte, stookruimte
1e verdieping: hal, grote woonkamer met pelletkachel, keuken, aparte WC, 2 slaapkamers en een badkamer.
2e verdieping: mezzanine die uitkomt op de woonkamer 
Geniet van de zonnige dagen op de terrassen of in de bosrijke tuin op het zuiden, die wordt onderhouden door een robotmaaier. Garage voor 3 auto's.
Technische kenmerken: 38 fotovoltaïsche panelen, zonnepanelen, infrarood verwarming (plafond of muur), centrale verwarming op gas, ondergrondse tank van 2400 liter, PVC ramen met dubbele beglazing, twee-uursmeter voor elektriciteit, 2 verwarmingsketels (elektrisch en op de gasketel), oplaadpunt voor elektrische auto's, leistenen dak (2020), regenwatertank, septic tank met afvoer, alarm. EPB B en D. De geadverteerde prijs is een niet-bindende basis voor onderhandeling. 

Neem contact op