Huis te koop

325000€

3 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 11345773
Immoweb code : 11345773

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
609 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime bungalow met garage en zonnige tuin

Te Koop: Ruime Bungalow met Garage en Zonnige Tuin
Ontdek deze verzorgde bungalow, half-open bebouwing, ideaal gelegen in een rustige omgeving. Met zijn 140m² aan comfortabele woonruimte op een totale perceeloppervlakte van 612m² biedt deze woning alles wat je zoekt in een gezinswoning.
Kenmerken van de woning:
Ruime Indeling: De bungalow beschikt over een woonoppervlak van 140m², verdeeld over een lichte en ruime woonkamer, een keuken, drie comfortabele slaapkamers en een badkamer.
De aanwezige zonnepanelen, resulteren in een lagere energiekost en een verminderde ecologische voetafdruk.
De woning is voorzien van een ruime garage, ideaal voor het veilig parkeren van je voertuig of als extra opslagruimte. Ontspan en geniet van de prachtige zonnige tuin van maar liefst 470m². Een perfecte plek om te barbecueën, tuinieren of gewoon te ontspannen in de buitenlucht.
Deze bungalow is gelegen in een zeer rustige en groene omgeving, ideaal voor wie houdt van rust en privacy. Tegelijkertijd ben je slechts een korte afstand verwijderd van winkels, scholen en openbaar vervoer. Met enkele budget vriendelijke ingrepen kan je zelf zorgen voor een beter EPC.
Ben je op zoek naar een ruime en comfortabele woning met een zonnige tuin, garage en zonnepanelen? Dan is deze bungalow zeker het bezichtigen waard! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Bosteels Yves 0480/636435

Neem contact op