Huis te koop

520000€

4 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11301800
Immoweb code : 11301800

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
224 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning in hartje Grimbergen

Goed onderhouden, mooie woning in het centrum van Grimbergen. Een gunstige EPC score B maakt deze woning extra interessant.

De woning betreden kan via de inkomhal met ingemaakte vestiaire kast en toegang tot een eerste toilet. Achter de tweede deur bevindt zich de zithoek en eetruimte. Deze zijn vernieuwd en ingericht met meubels en parket in wengé hout wat de ruimte een warm karakter geeft. Er bevindt zich een gezellige gashaard bij de eetruimte. De keuken is voorzien van ingebouwde microgolf, hetelucht oven, frigo en afwasmachine. Naast de keuken bevindt zich een ruime berging.
Achter in de zuid georiënteerde, groene stadstuin, staat een dubbele garage met extra opbergzolder. De garage wordt bereikt via het Vrunteplein. De toegang tot de garage, via dit plein waar enkel plaatselijk verkeer komt, is een extra troef.
Op de eerste verdieping valt de ruime nachthal meteen op. Die zorgt voor extra lichtinval waardoor men in de woning een fijn ruimtegevoel krijgt. Op de eerste verdieping bevinden zich ook nog 2 slaapkamers, een badkamer en apart toilet.
Ook op de tweede verdieping is er een ruime nachthal waar een aparte zithoek is ingericht. Daarnaast bevinden zich nog 2 slaapkamers en een zolderkamer.

Deze instapklare woning heeft een topligging; zicht op de basiliek, op wandelafstand van winkels, scholen, het park en openbaar vervoer.

Nog vragen? Aarzel niet om een bezoek aan te vragen door contact op te nemen met de eigenaar; 0478/12.51.77.

Neem contact op