Huis te koop

315000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11334628
Immoweb code : 11334628

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare energiezuinige woning in de Borgt

In de Borgt te Grimbergen vinden we deze instapklare woning terug. Met zijn energielabel van B en zijn conforme elektriciteit, moet je niets anders dan verhuizen en uitpakken!
De woning beschikt over een bewoonbaar oppervlakte van 120m² en heeft 3 slaapkamers en maar liefst 2 badkamers! De indeling gaat als volgt:
Op het gelijkvloers komen we via de inkomhal de woonkamer binnen (+/- 26m²). Aaneensluitend hebben we de keuken die voorzien is van alle moderne apparatuur en een berging. Via de keuken kunnen we ook naar de rustig gelegen koer gaan achter de woning zonder inkijk van naastliggende buren!
Op de eerste verdieping bevindt zich alvast de eerste badkamer, samen met 2 slaapkamers (21m² en 10m²).De tweede verdieping werd gerenoveerd tot een 3de slaapkamer (+/- 18m²) en een tweede ruime badkamer van 8m².
De woning beschikt eveneens over een kelder.
Deze eigendom is gelegen in een residentiële, rustige woonwijk, perfect bereikbaar door middel van alle invalswegen en voldoende openbaar vervoer. Winkels liggen ook binnen handbereik van deze woning.
Bent u op zoek naar een instapklare woning? Aarzel dan niet langer en bezoek deze woning nu!

Neem contact op