Huis te koop

4 slaapkamers 336 vierkante meters

Immoweb code : 10941847
Immoweb code : 10941847

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
336 vierkante meters bewoonbare ruimte
1474 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime villa met 5 slpkmrs op prachtig perceel

Gelegen in een uiterst kindvriendelijke straat bevindt zich deze open bebouwing in een groene wijk Ten Doorn in Beigem (Grimbergen). Het centrum van Grimbergen, scholen, winkels en invalswegen bevinden zich nabij deze uiterst rustig gelegen woning.

We betreden deze charmante woning via de lichtrijke inkomhal, dewelke toegang biedt tot de ruime woon- en eetkamer, geïnstalleerde keuken en apart toilet. De geïnstalleerde keuken is voorzien van een ijskast met diepvries, vaatwasser, kookplaat, dampkap, spoeltafel en oven. Naast de woonkamer bevindt er zich een gang die toegang biedt tot het bureau en de eerste badkamer die voorzien is van een bad, wastafel en toilet.

We betreden de eerste verdieping via de trap in de inkomhal. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers van 24m², 18m², 12m² en 10m². Daarnaast bevindt zich de tweede badkamer dewelke voorzien is van een inloopdouche, ligbad en een wastafel. Alsook apart toilet voorzien en een bergplaats.

De woning heeft een zonnige zuidelijk georiënteerde tuin. Ruime garage en kelder aanwezig. Aan de voorkant van de woning is er een oprit waar plaats is voor meerdere wagens.

Stedenbouwkundige vergunning: In aanvraag Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.
G-score: A, P-score: A. Geen afgebakend overstromingsgebied, geen oeverzone.


Bijzonderheden:

- Rui

Neem contact op