Huis te koop

675000€

4 slaapkamers 307 vierkante meters

Immoweb code : 11333326
Immoweb code : 11333326

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
307 vierkante meters bewoonbare ruimte
2385 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning op prachtig perceel van 23a85ca

Ruime woning op een perceel van 23a85ca.

Deze eigendom is gelegen tussen Herentals en Grobbendonk op wandelafstand van bos, Albertkanaal en E313,openbaar vervoer, scholen, ...in de directe nabijheid.
Deze atypische maar karaktervolle woning werd in de jaren '90 volledig gerenoveerd, wat betekent dat er momenteel kleine verfraaiingwerken te doen zijn. U komt de woning binnen in de inkomhal, deze geeft toegang tot de lichtrijke woonkamer. De woonkamer bestaat uit een eetplaats met aansluitend een volledig uitgeruste en open keuken met ontbijthoek hiernaast vindt u de zithoek/salon, deze ruimte geniet van veel lichtinval door de raampartijen met een zicht op het terras en tuin. Op de verdieping lager bevinden zich de 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, de badkamer met douche, bad en dubbel lavabomeubel alsook de berging/wasplaats met toegang naar de achterdeur en de kelder zijn hier aanwezig. Een verdiep hoger dan de woonkamer is er een bureau aanwezig die dienstig kan zijn als 4de slaapkamer, verder vind je hier een trap naar de zolder/torenkamer.
In de tuin kan u genieten in de vernieuwde poolhouse voorzien van lavabo, openhaard, toilet, infrarood cabine/sauna met hiernaast een zwembad, dubbele carport en achteraan het perceel een bijgebouw (196m²) ingericht als studio en bergruimte.



Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op