Huis te koop

255000€

3 slaapkamers 197 vierkante meters

Immoweb code : 11278079
Immoweb code : 11278079

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
197 vierkante meters bewoonbare ruimte
858 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk gelegen woning met grote tuin en 3 slaapkamers te

Deze landelijk doch zeer centraal gelegen woning met een perceeloppervlakte van 858 vierkante meter biedt deze woning voldoende ruimte voor buitenactiviteiten en ontspanning.

De woning zelf biedt een standaard indeling met meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer. De kamers zijn licht en ruim, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn voor het creëren van een gezellige en comfortabele leefruimte.

Indeling:
Gelijkvloers:
Inkom, ruime en lichtrijke leefruimte, keuken, toilet, 2 slaapkamer , badkamer, ruime en diepe garage met handmatige poort

Eerste verdieping:
1 hele ruime slaapkamer of ruime hobbykamer

Wist je dat wij u kunnen helpen dit pand om te toveren tot een instapklare parel? Onze RENOVATIECOACH staat u ter beschikking voor als uw wensen en noden. En dit binnen uw opgesteld budget.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Neem contact op