Huis te koop

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11160726
Immoweb code : 11160726

Overzicht

4 slaapkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
2690 vierkante meters grond

Omschrijving

Deze ruime laagbouwwoning in Haacht-Wakkerzeel werd gebouwd in 1969 en heeft een prachtige tuin en een zonnig terras. Naast de 4 slaapkamers en badkamer is er nog een ingerichte keuken met annex wasplaats en een ruime garage. Met een bewoonbare oppervlakte van 180 m² is dit best wel een ruime woning. Op de perceeloppervlakte van 26 a 90ca bevindt zich een deel van de als erfgoed geklasseerde Antitankgracht. Aan de rechterzijde ervan loopt een erfdienstbaarheid naar de achterliggende velden en het natuurgebied met prachtige wandelpaden. De ligging van de woning is ideaal, met goede verbindingsmogelijkheden naar verschillende steden en gemeentes (Leuven, Haacht, Rotselaar).
Kortom, deze woning in Haacht is een ideale gezinswoning met veel ruimte en een prachtige tuin. De EPC-waarde van de woning is 459, wat resulteert in een energielabel E.
Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd. Zie hiervoor op de website van de Vlaamse overheid:
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.
Het perceel dient opnieuw opgemeten te worden (KK). P-score: D / G-score: A.
Voor meer informatie en aanvraag bezoek: ga naar www.dekrem.be

Neem contact op