Huis te koop

630000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11336223
Immoweb code : 11336223

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
419 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met handelspand aan de treinstation van Haacht

Interesse? Contacteer deVastgoedkoning.be voor extra informatie of een bezoek via 016/798.555 of [email protected]
Dit handelshuis is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het trienstation van Haacht en recht tegenover brouwerij. Vlot bereikbaar met openbaar vervoer en met de wagen. Het betreft een hoekpand waardoor uw handelszaak kan genieten van extra visibiliteit.
Op het gelijkvloers bevindt zicht een handelsruimte met terras achteraan. Het duplexappartement met 4 slaapkamers is toegankelijk via een aparte ingang en bevindt zich op de eerste en tweede verdieping. Het gebouw werd dvolledig gerenoveerd en geïsoleerd. Momenteel is het pand verhuurd: duplexappartement met woninghuurcontract (opzegtermijn voor eigen bewoning 6 maanden) aan 1036 euro/maand en gelijkvloers met handelshuurcontract (einddatum 01/07/2025 ) aan 1530 euro/maand. Bruto huurrendement is 4,9%.
Indeling (ook zie plannen):
Woongedeelte +/-200m2: op gelijkvloers – inkomhal en garage, eerste verdiep – woonkamer, keuken, 2 badkamers, bureau, 2 slaapkamers, tweede verdiep – 2 slaapkamers en een badkamer. Buiten: balkon en tuin.
Handelspand +/-100m2: kelder, zaal (restaurant), keuken, 2 toiletten, berging. Terras achteraan en vooraan. Privatieve parking vooraan.
Troeven van dit pand:
- Toplocatie met veel visibiliteit: hoekpand gelegen in Provinciesteenweg, dichtbij treinstation van Haacht en prachtige gebouwen van brouwrij
- Veel parking: gemeenschappelijke parking alsook privatieve parking vooraan…

Neem contact op