Huis te koop

369000€

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 10792132
Immoweb code : 10792132

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
514 vierkante meters grond

Omschrijving

Interesse? Afspraak 0476/725868 [email protected]

Energiezuinige HOB , gelegen in de wijk Deeskensveld op het einde van een doodlopende straat. Als je veel belang hecht aan rust en tegelijkertijd een goede mobiliteit wenst, dan is deze woning zeker iets voor u!.

Op de gelijkvloers bevinden zich de inkomhal en toilet, de woonkamer met keuken, die toegang geeft tot de inpandige garage met wasruimte en kleine provisiekelder. Vooraan het huis zijn nog 2 extra autostaanplaatsen.

Op de bovenverdieping biedt de nachthal toegang tot 3 ruime slaapkamers, waarvan eentje werd omgebouwd tot dressing, een functionele badkamer en een extra kamer die kan dienst doen als bureau, speelkamer, of extra slaapkamer. Tevens is er een ruime zolder (momenteel enkel bereikbaar via een ladder).

De tuin beschikt over een groot, recent aangelegd terras en is volledig omheind. Voor hondenliefhebbers is er aan de zijkant een hondenkennel aanwezig dewelke eventueel eenvoudig kan worden omgebouwd tot tuinhuis.

Kortom, bent u op zoek naar een leuke, ruime, energiezuinige en betaalbare woning, welke instapklaar is, aarzel dan niet en maak snel een afspraak.

Extra troeven:
HO bebouwing, enkel de garagemuur gemeenschappelijk (geen geluidshinder)
Rustig gelegen, aan 't einde doodlopende straat
Dicht bij scholen, openbaar vervoer, supermarkten enz
Kindvriendelijke wijk met leuk speelpleintje op loopafstand

Neem contact op