Huis te koop

499000€

5 slaapkamers 322 vierkante meters

Immoweb code : 11315864
Immoweb code : 11315864

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
322 vierkante meters bewoonbare ruimte
1437 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE! Ruime, instapklare villa met 5 slaapkamers

In optie! Rustig gelegen, vlakbij natuurgebied ‘Den Dotter’ maar toch dicht bij scholen, winkels, openbaar vervoer en E40 bevindt zich deze open bebouwing op een perceel van 14a50.
Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal met ingemaakte vestiaire, gastentoilet, aangename woonkamer met veel lichtinval, open haard, airco en schuifraam met toegang tot het terras. De volledig uitgeruste keuken werd geïnstalleerd in oktober 2023 en omvat een hoogwaardig terrazzo werkblad, Amerikaanse koelkast, oven, microgolf, vaatwasser en extra brede inductie kookplaat. Verder beschikt de woning op het gelijkvloers over 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en ligbad.
Op de bovenverdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers (30m² en 31m²), waarvan 1 met wastafel en douche en de andere met 2 wastafels. Alle kamers beschikken over veel lichtinval dankzij de vele raampartijen.
Aan bergruimte geen gebrek: de volledige woning is onderkelderd met o.a. wasplaats, dubbele garage, wijnkelder, werkplaats,…
Buiten wacht een zongericht terras met zonneluifel en een grote, mooi aangelegde tuin met o.a. fruitbomen en ruimte voor kippen. Verder is er een extra parkeerplaats aangelegd voor 2-3 auto’s.
Zonnepanelen en een mooie EPC score (momenteel 229 C, maar er werd nog extra geïsoleerd) maken dit plaatje helemaal af. Maak snel je afspraak voor de bezoekdag op 0495/13.46.61 of via mail [email protected] .

Neem contact op