Huis te koop

315000€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11370207
Immoweb code : 11370207

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Instapklare tweegevelwoning met 3 slaapkamers en garage aan

Dit betreft een gemoderniseerde woning gelegen op een uistekende woonlocatie nabij de dorpskern van Haasdonk.
Belangrijke renovaties zoals het dak, dakisolatie en de ramen werden reeds uitgevoerd alsook werd de tuin recent volledig aangelegd.
Langs de achterzijde is er een achteruitweg + garage, bereikbaar vanuit Pastorijhof.
De aangename woonsfeer, de mogelijkheid tot een extra kamer op de zolderverdieping en de fijne buitenbeleving op het terras zijn slechts enkele van de troeven.
INDELING: Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet; Uitgestrekte woonkamer met open keuken (45m²); Open keuken, voorzien van alle hedendaags comfort en plaats voor eettafel; Badkamer, uitgerust met inloopdouche, bad, lavabomeubel en toilet; Ingemaakte kastenwand met o.a. ook inmaak kast voor wasmachine & droogkast; Gezellig overdekt terras tussen keuken en tuin, geschikt voor verschillende doeleinden; Recent aangelegde tuin; Garage aan de achterzijde die zijdelinkse uitgang verschaft.
1 verdieping: 3 slaapkamers (15m², 12m² & 8m²).
Zolder: Verder af te werken zolderkamer met inmaakkasten, vaste trap is reeds aangekocht maar dient nog geplaatst te worden.
EXTRA: Grotendeels gemoderniseerd in toegankelijke stijl om eigen accenten te leggen; Aangename woonbeleving; Achteruitweg en garage aanwezig (Pastorijhof); Uitstekend gelegen op een residentiële woonlocatie vlakbij de dorpskern; Op wandelafstand van alle lokale faciliteiten; Vlotte mobiliteit richting Sint-Niklaas - Beveren -

Neem contact op