Huis te koop

316365€

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11331323
Immoweb code : 11331323

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
381 vierkante meters grond

Omschrijving

Modern en energiezuinig (E-0!!) wonen op een rustige locati

Woningen met een E-peil van E-0 die beschikken over 3 slaapkamers en 1 badkamer.

De prijs voor deze woningen is excl. btw en registratie.

Je komt de woning binnen via een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Verder beschikt het gelijkvloers over een open leefruimte, een eetplaats met grote raampartijen en een ruime berging. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin met prachtig uitzicht op de velden. Via de trap in de woonruimte kom je op de bovenverdieping, waar zich 3 slaapkamers, 1 badkamer en een dressing bevinden.

Onze woningen worden Casco aangeboden, d.w.z. wind- en waterdicht met afgewerkte gevel. Mits afwerking met de juiste technieken wordt hier E-peil 0 of zelfs lager gehaald! Deze werken kan je zelf (laten) uitvoeren of kunnen door de bouwheer opgenomen worden.

De woning zal worden gebouwd volgens het betonisolatie-systeem: de combinatie van deze manier van bouwen met de technieken die we gebruiken, zorgt ervoor dat de woning uitzonderlijk goed geïsoleerd is en dat je een uiterst aangenaam en economisch klimaat bekomt. Je zal versteld staan van de besparing die deze manier van bouwen je zal opleveren (E-label 0 = energieneutraal).
Verder kan een batterijsysteem voorzien worden om zonne-energie op te slaan.

Het revolutionaire ICF (Insulated Concrete Forms) bouwsysteem is de oplossing bij uitstek voor hedendaagse bouweisen. ICF combineert een solide betonconstructie met hoogwaardige isolatie, wat resulteert in een bouwsysteem dat niet alleen ene

Neem contact op