Huis te koop

550000€

3 slaapkamers 305 vierkante meters

Immoweb code : 11326130
Immoweb code : 11326130

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
305 vierkante meters bewoonbare ruimte
240 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerd handelspand en duplex-appartement in centrum Ha

Voor meer info: https://www.deimmobiliers.be/detail/kopen-woning-halle/6793363.

Ontdek dit prachtig gerenoveerde energiezuinig (EPC: B) handelspand en duplex-appartement met een aparte ingang in het bruisende centrum van Halle!
De renovatie is gebeurd in samenwerking met architect Stijn Speltincx te Halle en dit met het oog op kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

De commerciële gelijkvloers van 107m² is ideaal gelegen in de belangrijkste en vernieuwde winkelstraat van de stad met tal van winkels en parking op wandelafstand. Het pand heeft een fraaie vitrine, ruime voor- en tussenruimte inclusief keuken, apart toilet en een ruime achterruimte die uitkomt op een een aangename tuin met terras.

Het duplex-appartement van 198m² biedt op de eerste verdieping een apart toilet, een bergruimte, een lichtrijke zit- en eetplaats met de open ingerichte keuken met hoogwaardige toestellen en toegang naar het aangenaam terras en tuin. Verder op deze verdieping is het appartement voorzien van een patio met grote raampartijen, wat zorgt voor veel natuurlijk licht in de binnenruimte. Via de gang komen we uit op de ruime slaapkamer en badkamer voorzien van een inloopdouche, lavabo en een vrijstaand bad met zicht op de patio.
De tweede verdieping herbergt een grote slaapkamer met dressing met wasplaats, een apart toilet en een mezzanine met mogelijkheden tot het creëren van een extra slaapruimte/bureau. De inbouwkasten zijn voorzien van de nodige nutsleidingen om te transformeren in een b

Neem contact op