Huis te koop

248000€

2 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 11377223
Immoweb code : 11377223

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
75 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning in de stadsrand van Halle

Ben je op zoek naar een renovatieproject met veel mogelijkheden? Deze woning, gelegen in de stadsrand van Halle, biedt niet alleen ruimte en potentieel, maar ook drie garages voor extra opslag of andere doeleinden. Met twee slaapkamers en een centrale locatie, wacht dit pand op een make-over.

De woning beschikt over een ruime leefruimte, een keuken die klaar is voor renovatie, en een badkamer. De drie garages kunnen naast parkeerplaatsen ook worden omgevormd tot een werkplaats, hobbyruimte of iets anders naar keuze.

Renovatiemogelijkheden zijn er in overvloed. Moderniseer de keuken, geef de badkamer een upgrade en creëer een gezellige leefruimte die perfect past bij jouw levensstijl. De woning biedt ruimte voor creativiteit en personalisatie, zodat je jouw droomhuis kunt realiseren.

De locatie is ideaal, gelegen in de stadsrand van Halle. Je bent dicht bij winkels, scholen en het openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle voorzieningen die je nodig hebt, terwijl je toch kunt genieten van de rust van de omgeving.

Mis deze kans niet om een huis naar jouw wensen te creëren! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Neem contact op