Huis te koop

449000€

6 slaapkamers 286 vierkante meters

Immoweb code : 11325347
Immoweb code : 11325347

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
286 vierkante meters bewoonbare ruimte
528 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime 3-gevelwoning met 6 slpks, garage, carport en tuin

Deze ruime woning, met een oppervlakte van 286m² op een perceel van 5a en 28ca, is zowel aantrekkelijk als functioneel. Met twee aparte ingangen is het ideaal voor een praktijkruimte en kangoeroewoning.

Voordelen van deze woning zijn onder andere:


Uitstekende locatie met panoramisch uitzicht op de velden.
Ruimte en veelzijdigheid met 6 slaapkamers, 2 leefruimtes en twee ingangen.
Handig parkeren met een carport en garage.
Energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid dankzij zonnepanelen, ventilatiesysteem en regenwaterputten.
Conforme elektrische installatie


Op de begane grond bevinden zich een inkom met vestiaire, twee leefruimtes, eetkamer, open keuken, terras en tuin met prachtig uitzicht en extra voorzieningen zoals een tuinhuis. De eerste verdieping omvat vier slaapkamers, een toilet, een douchekamer en een bureau. Op de tweede verdieping bevindt zich een zolder met twee extra slaapkamers en een toilet, waar eventueel een extra badkamer kan worden gerealiseerd.

Met een gunstig EPC-label B (134), fotovoltaïsche zonnepanelen met groencertificaten geldig tot 2029, een ventilatiesysteem type D en twee regenwaterputten van ongeveer 6000 liter, is deze woning energiezuinig en milieuvriendelijk.

De ligging is ideaal, met nabijheid van voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer (bus en trein), en vlakbij het prachtige Hallerbos en een natuurdomein. De vlotte verbinding naar het centrum

Neem contact op