Huis te koop

545000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11152437
Immoweb code : 11152437

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
962 vierkante meters grond

Omschrijving

Royale energiezuinige woning op zeer rustige ligging

Stap binnen in deze prachtige, recente woning waar ruimte en licht centraal staan. De inkomhal leidt naar een ruime living met vloer-tot-plafond ramen voor een panoramisch uitzicht. Een afsluitbare bureelruimte naast de living biedt een ideale werk- of studieplek met handige schuifwanden en inbouwkasten.

De keuken, met hoogwaardige afwerking en moderne inbouwapparatuur, vormt het hart van de woning en staat in verbinding met de ruime eetkamer aan de tuinzijde. Op deze verdieping vindt u ook een royale berg/wasruimte met mogelijkheid voor een extra badkamer en een extra inkom aan de achterzijde. De volledig onderkelderde woning biedt talloze mogelijkheden voor hobby's en opslag.

Een massieve trap leidt naar de slaapverdieping met drie slaapkamers, voorzien van rolluiken en muggenziften. De master bedroom, badkamer en dressing genieten van privacy in een aparte vleugel. De woning herbergt tevens een royale zolder, bereikbaar via een klaptrap, met installaties.

Buiten kunt u ontspannen in de royale, eenvoudig te onderhouden tuin met een indrukwekkend terras van ongeveer 60 vierkante meter, ideaal voor entertainment.

Deze moderne woning uit 2009, met een energieprestatiecertificaat van klasse B, combineert comfort, ruimte en functionaliteit. Ervaar de luxe van stijlvol wonen en plan uw bezoek om deze unieke woonervaring zelf te beleven. Bijzonderheden: recente moderne woning, EPC B, lichtinval, ligging in doodlopende straat. Voor meer informatie, kij

Neem contact op