Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 223 vierkante meters

Immoweb code : 11268500
Immoweb code : 11268500

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
223 vierkante meters bewoonbare ruimte
474 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne, energiezuinige woning nabij het centrum van Ham, Kw

***IN OPTIE***
Deze gezellige woning ligt op een steenworp van het centrum van Ham (Kwaadmechelen) met alle nodige faciliteiten in de nabije omgeving zoals supermarkten, de apotheek, scholen, de bakker... . Ideaal dus voor zij die rustig willen wonen, maar toch alles bij de hand willen hebben op wandel- en fietsafstand. Deze in 2020 gebouwde, halfopen woning, voldoet volledig aan de energienormen van vandaag de dag. Dit dankzij volledig geïsoleerde ramen, muren, vloeren en dak. Ook beschikt het huis over een ventilatiesysteem type D, waardoor er een continue aangenaam klimaat heerst én 9 zonnepanelen met een rendement van zo'n 2.800 kWh/j. 
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met apart gastentoilet, een woonkamer welke onderverdeeld kan worden in een zit- en een eethoek, een keuken die volledig geïnstalleerd is met de nodige toestellen (koelkast, kookvuur, dampkap, vaatwasser, combi-oven) en met zicht op de tuin en een achter-inkom/bergruimte. Op de eerste verdieping vinden we nog 3 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, bad en dubbele lavabo en een dressing. Met een vaste trap kunt u bovendien naar de zolderverdieping die meteen ook de mogelijkheid biedt als extra slaapkamer. 
De tuin biedt alle rust en privacy. Dit mede dankzij het aangelegde terras en het tuinhuis met een aaneensluitend, overdekte zithoek. De tuin is volledig omheind en bovendien onderhoudsvriendelijk! 
Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend

Neem contact op