Huis te koop

289000€

2 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 11274840
Immoweb code : 11274840

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
141 vierkante meters bewoonbare ruimte
762 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige, rustig gelegen eengezinswoning in Ham, Kwaadmeche

Gezellige, rustig gelegen eengezinswoning in Ham, Kwaadmechelen

Deze mooi onderhouden, halfopen woning is gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Kwaadmechelen (Ham) met alle faciliteiten in de directe omgeving zoals supermarkten, de apotheek, de bakker, de school etc. Ook verbindingswegen liggen gunstig ten opzichte van de woning, zo is men op 5 minuten rijden verwijderd van de oprit van de E313. 

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een knusse leefruimte welke onderverdeeld kan worden in een zit- en een eethoek, een geïnstalleerde keuken (vaatwasser, kookvuur, dampkap en oven), en een lichtrijke veranda waar men zowel in zomer- als winterdagen fijn kan vertoeven. Op de eerste verdiepingen vinden we nog 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, lavabo en een toilet. Verder beschikt de woning over een compacte kelderruimte en kruipzolder, welke dienstdoen als extra opbergruimte. 

De tuin is voorzien van alle rust en privacy. Men kan er een tuinhuis/tuinberging terugvinden, een buiten-toilet, een garage en gezellige overdekte zithoek. Bovendien is de tuin volledig omheind en onderhoudsvriendelijk! 

Bijzonderheden: 
- EPC-score C
- Elektriciteit conform tot minstens 2044 
- Oriëntatie tuin: ZW 
- Instapklaar en rustig gelegen 

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een GRATIS schatting op 0470/48.21.32 of 0498/44.59.21

Neem contact op