Huis te koop

779000€

535 vierkante meters

Immoweb code : 11279537
Immoweb code : 11279537

Overzicht

1 badkamer
535 vierkante meters bewoonbare ruimte
2500 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige pastorijwoning in het hartje van Moerzeke

Welkom bij deze prachtige pastorijwoning. Deze statige residentie, telt maar liefst 15 weelderige kamers en beschikt over een aangelegde tuin die volledig is omheind.

De woning bestaat uit een sierlijk hoofdgebouw en een bijgebouw. Het bijgebouw is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, met twee aparte toiletten, een keuken en een leefgedeelte. Voorts beschikt het bijgebouw over twee slaapkamers en een badkamer die uitgerust is met douche, bad, toilet en lavabo, waardoor het de perfecte ruimte is voor gasten of als zelfstandige accommodatie.

Het hoofdgebouw, herbergt 13 prachtige kamers, elk met een uniek karakter. Een centraal gelegen toilet en een uitgeruste keuken zorgen voor het comfort. De open haard in de leefruimte biedt een extra gezelligheid. De woning is onderheven aan de renovatieverplichting. Het is een ware parel, klaar om haar deuren te openen voor een onvergetelijke ervaring.

Bent u even enthousiast over deze prachtige pastorijwoning als ons? Neem dan zeker contact op via onze website of via het nummer 052 46 38 03.

Neem contact op