Huis te koop

* 399061€

3 slaapkamers 192 vierkante meters

Immoweb code : 11319694
Immoweb code : 11319694
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
192 vierkante meters bewoonbare ruimte
422 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen nieuwbouwwoning met tuin

Deze moderne nieuwbouwwoning met energiescore A is perfect gelegen aan de invalswegen van het centrum te Hamme, dicht bij alle voorzieningen, winkels en scholen en vlotte verbindingen naar nabijgelegen steden.
Binnenin wordt je begroet door een lichte en ruime open leefruimte, ideaal voor gezellige familiemomenten of om gasten te ontvangen. De volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige materialen is een droom voor elke kookliefhebber.
Op de bovenverdieping vind je 3 comfortabele slaapkamers, perfect voor het hele gezin, en een moderne badkamer met alle nodige voorzieningen. Maar dat is niet alles! De zolderruimte biedt extra mogelijkheden om nog meer kamers te creëren, zoals een thuiskantoor, speelkamer of fitnessruimte.
Stap naar buiten en ontdek de gezellige tuin, waar je kunt ontspannen na een drukke dag en genieten van de frisse lucht. Het is de perfecte plek voor zomerse barbecues, tuinfeestjes of gewoon om te genieten.
?? Kenmerken:
·Halfopen nieuwbouwwoning
·Gezellige tuin
·3 slaapkamers
·Open leefruimte
·Zolderruimte met mogelijkheid tot extra kamers
·Moderne afwerking
·Rustige en kindvriendelijke buurt
·Nabij voorzieningen en vlotte verbindingen
Mis deze unieke kans niet om jouw ideale thuis te vinden in Hamme! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging: 052

Neem contact op