Huis te koop

349000€

4 slaapkamers 265 vierkante meters

Immoweb code : 11323416
Immoweb code : 11323416

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
265 vierkante meters bewoonbare ruimte
604 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Zeer ruime te renoveren woning met grote tuin

Betreed de wereld van onbegrensde mogelijkheden met deze te renoveren burgerwoning, perfect gelegen in het centrum van Hamme.
Deze woning is een droom voor wie op zoek is naar ruimte en potentieel. Met meerdere verdiepingen biedt het een zee aan mogelijkheden om jouw visie tot leven te brengen. Creëer een gezellige leefruimte, een thuiskantoor of een hobbyruimte - de keuze is aan jou.
Het pronkstuk van deze woning is de royale tuin, waar groen en rust samenkomen in het hart van de stad. Of je nu groene vingers hebt of gewoon op zoek bent naar een plek om te ontspannen na een lange dag, deze tuin biedt de perfecte omgeving om te genieten van het buitenleven. Met niet één, maar twee garages, hoef je je nooit zorgen te maken over parkeerruimte. Of je nu een auto, motorfietsen of gewoon extra opslagruimte nodig hebt, hier heb je alle ruimte die je nodig hebt.
Gelegen in het centrum van Hamme, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, restaurants en openbaar vervoer liggen op loopafstand, waardoor dit de ideale locatie is voor wie op zoek is naar het gemak van stadsleven gecombineerd met de rust van een eigen huis.
Mis deze unieke kans niet om jouw droomwoning te creëren in het hart van Hamme. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om de mogelijkheden van deze bijzondere woning te ontdekken.

Neem contact op