Huis te koop

365000€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11347128
Immoweb code : 11347128

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
1549 vierkante meters grond

Omschrijving

CHARMANTE EN UITERST GOED ONDERHOUDEN WONING MET 3 SLAAPK...

CHARMANTE EN UITERST GOED ONDERHOUDEN WONING MET 3 SLAAPKAMERS, BADKAMER, GARAGE AFGEWERKTE ZOLDER EN TERRAS OMGEVEN DOOR EEN PRACHTIGE TUIN!! Zeer goed verzorgde en afgewerkte woning van maar liefst 160m² netto bewoonbare oppervlakte op een volledig aangelegd perceel van 15a 49ca! Uitermate geschikt voor kandidaten op zoek naar een goed ingedeelde woning op een ruim perceel met prachtig goed vergezicht!!

LIGGING:
Deze woning is gelegen in het gezellige en landelijke Hamont-Lo met in de onmiddellijke omgeving zowel kleuter-, basis- en middelbaar onderwijs. De perfecte locatie waar jonge gezinnen hun kinderen in alle rust en vrijheid willen laten opgroeien! Verder is het centrum van Hamont op wandelafstand te bereiken en is er toegang tot meerdere supermarkten. Omliggende gemeenten zoals Kaulille, Pelt, Bocholt, Budel, Weert zijn zeer vlot bereikbaar. De woning ligt op enkele minuten verwijderd van de Nederlandse grens.

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping:
- Ruime ontvangsthal (15m²) – bureel (8m²) – gastentoilet - woonkamer (37m², voorzien van een prachtige afzelia parketvloer en houthaard) –keuken (23m²) – sas/achterinkom (3m²) –

Bovenverdieping:
- Overloop (15m²) – slaapkamer 1 (17m²) – badkamer (10m²) - slaapkamer 2 (20m²) – slaapkamer 3 (10m²) -

Vrijstaande garage:
- Ruime vrijstaande garage (26m²) automatische sectionaalpoort –

Zolder:
- Zolderruimte (44m², reeds geïsoleerd en afgewerkt) -

Kelder:
- Kelder (28m²) -

Tuin:
– naast de...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op