Huis te koop

875000€

3 slaapkamers 257 vierkante meters

Immoweb code : 11266120
Immoweb code : 11266120

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
257 vierkante meters bewoonbare ruimte
795 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige villa

Deze moderne vrijstaande nieuwbouwvilla, gelegen in het hart van Hansbeke, biedt een mooi groen uitzicht. Na een grondige renovatie in 2023, waarbij alleen hoogwaardige en duurzame materialen werden gebruikt, straalt deze woning het hedendaagse comfort en luxe uit waar u naar op zoek bent.

Bij het betreden van de villa wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een gastentoilet en vestiaire. De woonruimte is voorzien van grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Een gezellige gashaard voegt extra charme toe aan de leefruimte met eetplaats .De keuken is voorzien van alle toestellen en een ruime berging. Daarnaast is er een praktische bureauruimte voorzien.

Op de bovenverdieping biedt de nachthall toegang tot de masterbedroom met eigen badkamer, evenals twee andere comfortabele slaapkamers. De eerste badkamer is uitgerust met een bad, dubbele lavabo, toilet en een inloopdouche, terwijl de tweede badkamer beschikt over een inloopdouche en dubbele lavabo.

Een handige zolderruimte biedt extra opslagmogelijkheden, terwijl de fraai aangelegde tuin, inclusief een klein stukje bos rust biedt. De villa beschikt ook over een droge kelder, een garage en een handige bergruimte.

Kortom, deze villa biedt niet alleen een luxueuze leefomgeving, maar ook een royale buitenruimte die uitnodigt tot ontspanning en buitenleven.

Neem contact op